NCL cruiser igjen

Norwegian Jade er det første skipet som stikker til sjøs igjen etter 500 dages pause.

0

Norwegian Cruise Line (NCL) kunngjorde offisielt sitt cruise-comeback på søndag med en dobbel debut. Norwegian Jade var ikke bare den første av flåten på 17-skip som tok imot gjester etter 500 dager, hun skapte også NCL-historie som det første skipet med hjemmehavn i Athen (Pireus).

Fram til november 2021 vil gjester på Norwegian Jades greske cruise hver morgen våkne til et nytt reisemål blant noen av Hellas mest pittoreske øyer inkludert Kreta, Mykonos, Rhodos og Santorini.

– Å ta imot gjester og mannskap om bord har vært en av de beste øyeblikkene i min over 30 år lange karriere, sier Harry Sommer, president og administrerende direktør i Norwegian Cruise Line.

– Vi er glade for å ta fatt på «Great Cruise Comeback «med en helt ny reiserute og hjemmehavn for vårt merke, og tilbyr våre gjester et enda større utvalg av unike dager til sjøs.

– Vi er veldig glade for å ønske norske Jade og hennes gjester velkommen til Hellas. Reiseplanene tilbyr unike opplevelser som kombinerer vår rike historie, sprudlende kultur og berømte gastronomi, la den greske turistministeren Harry Theoharis til.

NCLs distribusjon av Norwegian Jade i Athen er en del av en langsiktig strategi for å øke NCLs tilstedeværelse i Europa med en av selskapets mest populære cruisedestinasjoner. Gjennom 2023 planlegger cruiseselskapet å distribuere ni skip i regionen: Norwegian Dawn, Epic, Escape, Getaway, Gem, Norwegian Jade og Star.

– Norwegian Jades første greske øytur ble utsolgt kort tid etter at vi kunngjorde at vi var på vei tilbake, sier Sommer.

– Med en så stor etterspørsel er vi glade for å utvide tilbudet i Hellas med syv skip fram til 2023, og dermed tilby våre gjester en rekke spennende skip og ruter å velge mellom.

Norwegian Jade er det første skipet som fortsetter seilingen som en del av NCLs store omstart. 7. august 2021 vil Norwegian Encore være det første skipet som kommer tilbake til tjeneste i USA, når det debuterer i Seattle for sin første sesong med Alaska-cruise. Den omfattende omorganiseringen av flåten vil fortsette i samarbeid med lokale myndigheter og styres trygt av protokoller fra selskapets Sail Safe helse- og sikkerhetsprogram, som inkluderer at alle mannskaper og gjester må være fullvaksinert innen 31. oktober for å kunne reise.

I samarbeid med eksperter fra Sail Safe Health and Wellness Council vil reglene kontinuerlig evalueres og endres etter behov for å gjøre det trygt for gjester, mannskap og destinasjonene de besøker.

Ytterligere informasjon og endringer i reglene for reisende og mannskap vil bli publisert på www.ncl.com/sail-safe.

Avbestillingsregler for cruiseselskapet, Peace of Mind, fortsetter å gjelde for cruise som avgår til 31. oktober 2021. Gjester som har reservasjoner i denne perioden har muligheten til å avbestille cruise 15 dager før avreise og motta full refusjon i form av et fremtidig cruise. Dette kan brukes på enhver reise til 31. desember 2022.

Share.

About Author

Comments are closed.