Merlot Reiser overtatt av italiensk samarbeidspartner

Etter 17 år som en av Merlot Reisers underleverandører har den italienske operatøren Girolibero kjøpt opp den norske sykkel- og fotturspesialisten.

0

– Girolibero har vært en av våre største underleverandører av sykkelturer i Italia og Frankrike i 17 år, og jeg er veldig fornøyd med at Merlot Reiser har fått en seriøs eier som vil fortsette å satse på å utvikle vårt tilbud på det norske markedet, sier gründer Erik Anderson.

Anderson (69) har eid og drevet turoperatørselskapet Merlot Reiser siden 1995. Mandag 13. januar ble selskapet solgt til Girolibero, som er svært store på det italienske markedet.  – Det er ikke noe drastisk ved dette salget. Merlot Reiser kommer til å fortsette som før med produksjon og salg av sykkel- og fotturer i Europa. Jeg begynner å bli en voksen mann, så nå var det på tide å overlate roret til noen andre. Jeg er svært fornøyd med at de nye eierne er en stor og seriøs aktør som forstår sjelen i det vi gjør, fortsetter Anderson, som ikke har tenkt å gi seg helt med det første. 

– Så lenge helsa holder blir jeg nok gående rundt som en litt plagsom sjuende far i huset i noen år til, smiler han.

Merlot Reiser 
* Startet 1995
* Spesialist på sykkel- og fotturer i Europa
* Adresse i Oslo sentrum, 12 ansatte
* Rundt 3000 norske kunder i året fra hele Norge

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.