Lederskifte i Escape

Trond Olav Paulsrud sa opp jobben som administrerende direktør i Escape i november 2018, og satt med lederansvaret frem til juleferien. Deretter tok styreleder Gunnar Grosvold over.

0

Trond Olav hadde vært nesten 10 år i Sabra og Escape til sammen da han sa opp stillingen som administrerende direktør i Escape Travel på tampen av fjoråret.

– Jeg tok over ansvaret 19. desember i fjor, sier Gunnar Grosvold.

– Siden 2010 har jeg vært styreleder i Escape, og jeg regner nå med å ha lederrollen en stund fremover. Vi har derfor ikke startet noen prosess med å finne en ny leder for virksomheten, og Trond Olav er fortsatt ansatt frem til og med 31. mai 2019.

I juni 2018 sikret Escape 100 prosent eierskap i danske Signatours, et selskap som selger dynamisk pakketerte individuelle reiser via nettet. De har to varemerker – In-Italia som selges via dk/se/no/de-domener, og Hideaways som selges via dk/se og om noen dager no-domenet. I 2018 omsatte de for 100 mdkk.

– I romjulen 2018 kjøpte vi også 100 prosent av tyske Siglinde Fischer, nok en aktør som selger individuelle reiser, forteller Grosvold.

– Vi satte Siglinde Fischer på samme IT-plattform som Hideaways og har siden desember 2018 tatt en til da offline aktør til å bli en online aktør. Siglinde Fischer omsatte for 3,5 meuro i 2018 og skal omsette for 4 meuro i år. Målet vårt er å ta en sterkere posisjon i markedet for individuelle reiser i Skandinavia og Tyskland, i tillegg til den posisjonen vi har i gruppemarkedet med Escape Travel i Norge og Escape Travel og Escape Sport i Sverige.

Gunnar Grosvold melder til slutt at de onsdag går vi også ut med ytterligere et oppkjøp.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.