Browsing: Leder

Leder
0

Leder: En kollaps til ettertanke

Kollapsen i Thomas Cook skapte et aldri så lite jordskjelv i reisebransjen. Over store deler av Europa slet man nå med å rytte opp i alt vrakgodset. Å få de strandede reisende hjem fra de ulike reisemålene var en oppgave noen sammenlikner med Dunkirk-operasjonen under Andre verdenskrig.

Leder
0

Leder: Turisme i skammens år

I den sterkt tiltagende debatten om bærekraftig reiseliv skjerpes frontene. Men vi som forbrukere bør i første omgang se oss selv i speilet, mener redaktør Bjørn Moholdt.

Events
0

Bli med på lederseminaret 2019

Petter A. Stordalen er innleder på årets lederseminar under Grand Travel Award – som finner sted på Wallmans salonger i Mølleparken 5 i Oslo 24. januar klokken 15.30.

Leder
0

Leder: Den menneskelige faktor

Fremtiden er digital. Smarttelefonen kan brukes til (nesten) alt, og om ikke lenge sender vi roboten ut på handlerunden. Google Home – googles taleassistent – blir trolig årets julegave, og om ikke lenge trenger vi ikke lappen lenger. Den førerløse bilen kjører oss dit vi skal.

Leder
0

Leder: Vi lar oss villig bedra

Norwegian har opplevd store problemer i sommer. De klarte rett og slett ikke å skaffe nok fly og piloter til rutene sine da sommertrafikken toppet seg.