Lanserer varslinger i app

Berg-Hansen har lansert varslinger i appen de har for sine reisende. Slik vil de få informasjon blant annet om flyforsinkelser.

0

– Vår jobb er å lage løsninger som gjør reisehverdagen enklere og mer effektiv, sier direktør for Utvikling & Teknologi i Berg-Hansen, Eli Lindland.

Ifølge henne vil de reisende ha flere tilgjengelige funksjoner på sine mobiltelefoner.

– Det å sørge for at de reisende får informasjonen de trenger, når de trenger det, er med på å gjøre reisen mer sømløs, sier Lindland.

Berg-Hansens app har flere funksjoner for de reisende, deriblant muligheten for å endre reisen selv i mobil, helt frem til gaten stenger.

– Dette er en funksjon som er verdsatt blant våre kunder. Det å kunne endre reisen når møtet blir ferdig før tiden, og rekke et tidligere fly hjem, er gull verdt for mange, sier Lindland.

Med varslinger i appen vil Berg-Hansens reisende blant annet få informasjon om ny avgangstid, gate eller kanselleringer.

– Vi lever i en verden hvor alt går raskere og tid er penger. For oss i Berg-Hansen handler det om å hjelpe kundene i det moduset de er i. På flyplassen er mobilen din beste venn, og derfor jobber vi stadig for å utvikle appen, sier Lindland. 

Reisebransjen er ifølge Lindland kanskje verdens mest fragmenterte bransje. Det å tilrettelegge for informasjon fra alle verdens flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper, er utfordrende. Samtidig er det ingen tvil om at mobilen er, og fortsatt vil være, et av de viktigste verktøyene for den reisende, mener hun.

– En av suksessfaktorene med appen er at Avinor har lagt til rette for dette. Vi er avhengige av å spille på lag med leverandører og samarbeidspartnere for å lage gode løsninger for kundene våre, sier Lindland.

Berg-Hansens app varsler ved følgende situasjoner*:

+ Informasjon om gate

+ Ny tid dersom avgangen får endret avgangstid

+ Informasjon dersom avgangen blir kansellert

+ Område for sjekk inn (kun tilgjengelig for Oslo Lufthavn)

+ Informasjon om bagasjebånd

*Informasjonen vil i første omgang kun være tilgjengelig for norske flyplasser.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.