Lanserer onlinebestilling av tog i Sverige

Tog har det siste året blitt det mest etterspurte transportmiddelet for mange nordmen, noe reisebyrået Berg-Hansen tar konsekvensen av. De tilbyr nå jobbreisekundermuligheten til å bestille tog til og i Sverige på nett.

0

I dag bestiller 75 prosent av Berg-Hansen sine kunder reisen sin online. For å sikre at tog blir et reelt alternativ til fly må også tog bli tilgjengeliggjort på lik linje med fly, ifølge en pressemelding fra Berg-Hansen. 

– I Norge er vi det eneste reisebyrået som frem til nå har hatt tog i Norge tilgjengelig i våre bestillingskanaler. Vi er utrolig stolte over nå å kunne ta det neste steget, ved å tilby tog til og i Sverige også, sier direktør for salg og forretningsutvikling i Berg-Hansen, Gunnar Gunnarsen, i pressemeldingen. 

– Kort tid etter at vi åpnet for bestilling av tog i Sverige, har strekningene Oslo-Gøteborg, Oslo-Stockholm og København-Malmø vist seg som veldig populære, sier Gunnarsen.

I løsningen for tog i Sverige ligger også mulighet til å bestille buss på enkelte ruter.  Tog i Sverige vil også bli tilgjengelig for privatreisende om kort tid.   

– Å benytte tog på jobbreisen kan være både effektivt og behagelig. Jeg har flere ganger erfart at et par timer lenger reisetid kan gi mer ro og oppleves mer effektivt for arbeidshverdagen enn å fly. Det har mange av våre kunder også erfart, og det er etterspørsel etter enkle bestillingsmuligheter for tog i utlandet. Dette behovet i kombinasjon med vårt fokus på bærekraft, gjør at vi vil fortsette å utvikle våre togtjenester fremover, sier Gunnarsen.

Share.

About Author

Comments are closed.