Lanserer gratis wifi på langdistanse

Med installering av wifi på selskapets langdistansefly blir Norwegian verdens første lavprisselskap som tilbyr dette gratis på interkontinentale flyvninger.

0

Wifi installeres nå fortløpende på mer enn halvparten av selskapets Dreamliner-fly. Norwegians Boeing 737 MAX-fly vil også få wifi installert fortløpende. Selskapets passasjerer som flyr mellom Europa og Nord- og Sør-Amerika, og mellom Europa og Asia, vil dermed ha muligheten til å være tilkoblet wifi slik at de kan surfe, lese e-poster og holde seg oppdatert på sosiale medier.

– Siden vi lanserte gratis wifi på våre flygninger i Europa i 2011, har flere millioner av våre kunder surfet om bord. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og er stolte over å være det første lavprisselskapet som tilbyr gratis wifi på langdistanseflyvninger, sier Norwegians leder for forretningsutvikling, Boris Bubresko. 

Norwegians aller første 787-9 Dreamliner med wifi har registreringsnummer G-CKWP, med den amerikanske forfatteren Mark Twain som pryder halefinnen.

Norwegians langdistansepassasjerer vil få valget mellom to wifi-pakker: «Basic Option» og «Premium Option». «Basic Option» er gratis og gjør det mulig å surfe på nett, sende meldinger og e-post. 

«Premium Option» er høyhastighets-wifi som gjør det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier. Prisen på «Premium Option» er €12.95 EUR / $14.95 USD for tre timer

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.