Lanserer Cowboyreiser

Cowboyreiser er et helt nytt reisebyrå som tilbyr reiser til det virkelige og unike USA – den amerikanske landsbygda.

0

Ekteparet bak nysatsningen har i årevis reist rundt på kryss og tvers av det amerikanske kontinentet. Der andre har tatt til høyre, har de tatt til venstre. Blant rancher og fantastisk natur har de funnet sine favorittdestinasjoner utenfor allfarvei og knyttet tette bånd til menneskene som bor der. Det er disse opplevelsene de nå ønsker å dele med andre – i form av skreddersydde reisepakker.

Opplevelsesturene du finner på cowboyreiser.no er turer som ingen andre reisebyråer kan matche. Det nystartede byrået frister med vakre nasjonalparker, fotturer i natur, hytter i villmark, rafting, kullgruver, autentiske cowboy-byer, eller stå på ski i Rocky Mountains fra California i vest til Colorado i øst. Du kan også oppleve sagnomsuste steder som Las Vegas og Los Angeles, men på en annen måte enn hva du ville gjort med de tradisjonelle reiseselskapene.

– Vi kan vise våre kunder det virkelige og unike USA, og vi kan garantere opplevelser helt utenom det vanlige og turistifiserte, sier daglig leder Christian Bolstad.

Cowboyreiser er også det første spesialiserte reisebyrået som har lansert en egen app som lar kundene få oppdateringer i sanntid. Du har med andre ord reiseruten, agendaen og aktivitetene kontinuerlig oppdatert i lomma.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.