Komfort stadig viktigere

– Nordmenn vil ha mer komfort, kort transfer og heisnære hoteller, sier Nordens største arrangør av skireiser til Alpene.

0

Selv om det ikke virker slik er en ny alpinsesong like rundt hjørnet. Et munnhell sier at skibakkene ikke fylles opp før snøen faller i Oslo, og mye tyder på en treg start, nettopp fordi snøen uteblir i hovedstaden.

Som Nordens største skireisearrangør i Alpene merker STS Alpereiser likevel et godt trykk, og har fått en indikasjon på hvilke reisemål som vil peke seg ut i år.

Ikke uventet står Bad Gastein høyt oppe på lista, en alpin- og spabygd der STS eier flere hoteller og således har som «sitt» hovedreisemål.

Men også Cervinia i Italia, fulgt av østerrikske Saalbach, Val Gardena, Italia og St Anton, Østerrike, kommer høyt opp på nordmenns favorittliste.

Økningen i antall bestillinger sammenlignet med samme tid i fjor er størst i Bad Gastein (14 prosent), Cervinia (15) og Val Gardena (18).

– Den trenden som klarest peker seg ut er at stadig flere nordmenn ønsker en komfortabel reise til steder med kort transfer og heisnære hoteller – og pakker som inkluderer middager og heiskort, sier administrerende direktør i STS Alpinreiser Niclas Helgesson.

Selv om Østerrike ikke uventet stadig dominerer, er det stadig flere som søker til de italienske reisemålene.

Allerede nå er mange av de mest populære overnattingsstedene fullbooket i skolenes vinterferie.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.