Kjøper Temareiser Fredrikstad

Ugland Travel Group har kjøpt alle aksjene i Temareiser Fredrikstad as, sier daglig leder i Ugland Travel Group as Bjørn Drange i en pressemelding.

0

Temareiser Fredrikstad har i over 20 år drevet med temareiser med kjente reiseledere, til destinasjoner over hele verden.

– Både utenrikskorrespondenter, journalister, forfattere og andre fagpersoner er med som reiseledere på turene til Temareiser Fredrikstad, sier Drange

Som et ledd i Ugland Travel Groups satsing på reiseliv har selskapet det siste året styrket tilstedeværelsen både innen sportsreiser og temareiser. I tillegg har Ugland etablert et selskap som fokuserer på utenlandske turister som kommer til Norge (incoming).

I et marked i vekst ønsker Ugland Travel Group – om eies av Knut Axel Ugland med familie, ifølge pressemeldingen «å være en stor og trygg aktør for våre kunder og levere markedets beste reiseopplevelser».

Ugland Travel Group består av, i tillegg til Temareiser Fredrikstad, også av Dues Sportsreiser, Indre Østfold Reisebyrå, Centrum Reisebyrå (franchise for AmexGBT), Bennet of Norway og Vista travel (70 prosent).

– Total har selskapet nå en omsetning på over 500 millioner innen reiselivsområdet, sier Bjørn Drange, daglig leder i Ugland Travel Group, i pressemeldingen.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.