Karl Johan bygger ut

Allerede to år etter at dørene åpnet i 2016 bygges Comfort Hotel Karl Johan ut med 83 nye rom. Beregnet nyåpning er i 2020.

0

Et konsept med høy kvalitet, lav pris, sentral beliggenhet og smarte løsninger har ifølge en pressemelding fra hotellet vært suksessfaktoren, og som presser frem behovet for flere rom.

– Våre gjester liker det vi gjør – og det er en herlig følelse. Å være et selected service-hotell som tilbyr førsteklasses service er litt uvanlig, men jeg er sikker på at det er et vinnende opplegg som kommer til å bli mye vanligere fremover, sier Petter Kristiansen, administrerende direktør ved på Comfort Hotel Karl Johan.

Ifølge ham er den bevisste og moderne hotellgjesten smart, og vet hvordan den vil bruke pengene sine for å få mest mulig verdi.

– Det har vært ledestjernen når vi har utviklet Comfort. Her på får man boulevard på budsjett, midt på Karl Johan, sier Kristiansen.

Etter utbyggingen vil hotellet ha totalt 264 rom i tillegg til restaurant, gym, musikkstudio og Barception*, helt i tråd med Comfort Hotel sitt moderne og uformelle hotellkonsept «Urban Easy Living».

Om Comfort Hotel Karl Johan

* 181 rom (264 etter utbygging)

* 2 bakgårder

* Restaurant

*Barception = Kombinasjonen av en bar, en resepsjon, en café, et sted du kan sjekke inn og en deli med deilig økologisk snacks og drikke. Åpen 24/7 – grab & go eller grab & sit.

* Gym

* Eget musikkstudio

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.