ITB-messen i Berlin er avlyst

Den store reiselivsmessen ITB Berlin 2020, som skulle vært arrangert mellom 4. og 8. mars i år, er avlyst som følge av corona-epidemien.

0

Den raske spredningen av koronaviruset (COVID-19) gjorde at tyske myndigheter ba arrangøren av ITB Berlin å kansellere reiselivsmessen. 

Fredag innførte helsemyndighetene i Charlottenburg-Wilmersdorf-distriktet i Berlin betydelig strengere restriksjoner for å holde arrangementet. De omfattende kravene gjorde at det ikke er mulig for Messe Berlin å gjennomføre arrangementet.

– Med mer enn 10 000 utstillere fra over 180 land er ITB Berlin ekstremt viktig for verdens reiselivsnæring. Vi tar vårt ansvar for helse og sikkerhet for våre besøkende, utstillere og ansatte veldig alvorlig. Det er derfor med et tungt hjerte at vi nå må kansellere ITB Berlin 2020, sier administrerende direktør i Messe Berlin GmbH, Christian Göke, i en pressemelding.

Styreleder i representantskapet for Messe Berlin, Wolf-Dieter Wolf, uttaler at «ikke én gang i sin 54 år lange historie har ITB Berlin og Messe Berlin opplevd en lignende situasjon».

– Vi vil takke alle utstillere og samarbeidspartnere fra hele verden som de siste dagene og ukene har stått ved vår side, og ser til å fortsette det utmerkede forholdet til våre partnere i markedet i årene fremover, avslutter Wolf.

Share.

About Author

Comments are closed.