Icelandair kjøper WOW Air

Det ble nettopp annonsert at Icelander akter å kjøpe WOW Air, og at de har inngått en avtale om å kjøpe alle aksjene i flyselskapet.

0

Kjøpet er avhengig av godkjennelse fra islandske konkurransemyndigheter. Med handelen får WOW Air totalt 5,4 prosent av aksjene i Icelandair Group når den er gjennomført.

En del av avtalen er at selskapene skal fortsette driften under hvert sitt eksisterende brand, og det heter at kjøpet “skaper muligheter for begge selskaper til å bli enda bedre forberedt på å tilby interkontinentale flighter i et marked med sterk konkurranse.”

– WOW Air har i de senere år bygget en sterk merkevare og night stor suksess i selskapets marked til og fra Island og over Atlanteren. Det ligger mange muligheter for å oppnå synergier mellom de to selskapene, men de vil fortsette å operere under sine egne brands og operasjonelle tillatelser. Turistindustrien er en av hjørnesteinene i Islands økonomi, og det er derfor viktig at flighter til og fra Island forblir hyppige, sier Icelandairs CEO Bogi Nils Bogason.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.