The Edge-sjef til toppjobb i Oslo

The Edge-direktør Øyvind Alapnes (42) forlater Tromsø for å bli ny visekonsernsjef i Clarion Collection Hotel i Norden.

0

Alapnes har ledet et av Clarion-kjedens flaggskip, Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Han blir nå sjef for en av Nordens mest populære hotellkjeder.

– Alapnes har utmerket seg som en sterk og samlende leder. Nå reiser han fra «Nordens Paris» for å lede Clarion Collection-hotellene i Norden. Vi gleder oss stort til å få Alapnes på plass i direktør-rollen. Han har alltid gjesten og gjestereisen i fokus, som er helt essensielt for å skape minneverdige gjesteopplevelse, sier Katalin Paldeak, operativ sjef i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

Øyvind Alapnes startet sin karriere i Nordic Choice Hotels i 2012, som direktør for Clarion Collection Hotel With i Tromsø. I 2014 ble han ansatt som hotelldirektør for det nye Clarion-hotellet i Tromsø, Clarion Hotel The Edge, med beliggenhet på bryggen i sentr

Begge hotellene troner øverst på Tripadvisor sin liste over de mest populære hotellene i Tromsø. I løpet av hans fartstid i Nordic Choice Hotels, har Alapnes mottatt prisen «General Manager of the year» under Nordic Choice Hotels sin årlige vinterkonferanse i Stockholm. Prisen tildeles en hotelldirektør som har utmerket seg med ekstraordinære resultater og svært gode lederegenskaper.

Hovedpersonen selv synes det er på grensen til uvirkelig å skulle forlate Tromsø og The Edge.

– Vi har fått til utrolig mye gøy på kort tid. Jeg kommer aldri til å glemme de fantastiske ansatte som hjalp meg med å skape institusjonen Clarion The Edge, sier Øyvind Alapnes.

– Nå starter en ny epoke og jeg er beæret av å få ansvaret for en hel hotellkjede. Clarion Collection er et fantastisk hotellprodukt som har høyeste ranking blant gjestene i Norden. Jeg gleder meg veldig til å starte reisen med alle ansatte på de nesten 60 hotellene i porteføljen.

Marianne Høybakk lir ny hotellsjef for Clarion Hotel The Hub.

PS: Øyvind Alapnes blir den andre av hotellets toppledere som forlater The Edge til fordel for nye utfordringer på Østlandet “i løpet av kort tid”. Tidligere i år ble det nemlig kjent at hotellsjef Marianne Høybakk blir hotellsjef ved The Hub i Oslo.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.