Bakeriet blir Best Western Plus

Den 1. januar 2018 ble Hotel Bakeriet kjedens tredje hotell i Trondheimsområdet og det første Best Western Plus-hotellet i regionen.

0

Hotel Bakeriet er et populært hotell sentralt beliggende i Trondheim sentrum innen gangavstand til attraksjoner som Nidarosdomen, jernbanestasjonen, teateret, shopping og restauranter. Det er historisk sus over hotellet som tidligere har hatt lang bakgrunn som bakeri. Bygningen er fra midten av 1800-tallet, og den dag i dag opplever gjestene et unikt miljø med utstillinger og interiører fra hotellets rike historie. Hotellet har 109 gjesterom, 2 konferanserom, lobbybar, treningsrom og restaurant.

– Vi har ønsket å styrke vår posisjon i Trondheim sentrum, og Hotel Bakeriet er perfekt for Best Western Hotels & Resorts med sin personlighet og unike historie å fortelle. Hotellet er meget attraktivt både for forretningsreisende og turister, og som Best Western Plus vil hotellet tilby en høy standard og et godt servicetilbud til gjestene, sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

– Etter å ha eid Hotel Bakeriet i noen år, ser vi nå veldig positivt på å skulle drifte hotellet selv som en del av Best Western-familien, sier Francis Hay, eier av Hotel Bakeriet.

– Vi er i full gang med å pusse opp hotellet og implementere konseptene som ligger i Best Western Plus. Vi gleder oss til å fortsette utviklingen av hotellet slik at vi får et moderne, innbydende og levende hotell midt i den historiske delen av Trondheim sentrum.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.