Browsing: Hotell

Hotell
0

Gjenåpner i ny drakt

Scandic Victoria Lillehammer har gjenåpnet med ambisjonen om å fortsatt være Lillehammers mest populære sentrumshotell – beliggende som det gjør midt i byens gågate.

Hotell

TN+

0

– Vi har et ansvar ut over oss selv

Ved starten av et nytt tiår er det på sin plass å reflektere over det foregående. Vi har snakket med utvalgte bransjefolk, om tiden som var, og litt om hva vi har i vente. Torgeir Silseth i Nordic Choice er særlig bekymret over den rollen OTA-ene har fått, og teknologien fremover kan i større grad være frigjørende for hotellbransjen.

Hotell
0

Lanserer ny hotellkjede

Haut Nordic lanserer en ny hotellkjede i Norge, med et nytt hotellkonsept som bryter med flere av bransjenormene.

Hotell

TN+

0

– Vi er blitt et helt annet selskap

Ved starten av et nytt tiår er det på sin plass å reflektere over det foregående. Vi har snakket med utvalgte bransjefolk, om tiden som var, og litt om hva vi har i vente. Hotellmannen Svein Arild Steen-Mevold har opplevd enorme endringer de siste vel ti årene.

Hotell
0

Svindal åpner i Hemsedal

Fredag åpner Aksel Lund Svindal sammen med Anders Buchardt og ESS Group portene til en helt ny type resort- og destinasjonshotell: Fýri Resort of Hemsedal.

Hotell
0

Design som preger hotellbransjen

Fargerik kunst, jakten på det lokale og et løft til lobbyen. Hotellbransjens hotteste designtrender gjenspeiles av endringene i gjestenes vaner og forventninger.

Hotell
0

Kritikk av Stordalen-utbytte

Petter Stordalen har tatt ut over en halv milliard kroner i utbytte. Choice-ansatte reagerer og raser over årets lønnsoppgjør som de kaller «en hån».

Hotell
0

Åpner to nye hoteller i Bergen

Det er Haut Nordic som står bak de to hotellene, som skal ligge i Skostredet og Domkirkegaten og åpner dørene om henholdsvis ett og to år.

1 2 3 212