Hertz medlem i SkyTeam

Som første medlem som ikke er et flyselskap ble Hertz tirsdag offisielt partner i den globale flyalliansen SkyTeam. Det vil ifølge bilutleieselskapet gi SkyTeams passasjerer gode priser, bonuspoeng og andre fordeler.

0

– Dette er en viktig avtale for oss, som åpner opp et nytt marked og knytter oss tettere til noen av verdens største flyselskaper, sier Hallvard Nerbøvik, salgs- og markedsdirektør i Hertz Norge.

De meste kjente flyselskapene i SkyTeam sett med norske øyne er Air France, KLM og Delta. Til sammen består alliansen av 20 flyselskaper, som dekker store deler av verden inkludert Asia og Sør-Amerika.

Hertz er det første selskapet i alliansen som ikke er et flyselskap.

 – SkyTeam har 730 millioner passasjerer hvert år, så dette er en spennende allianse å bli en del av. At de har valgt oss viser hvilken global posisjon Hertz har. Vi samarbeider med flere av disse flyselskapene allerede, men nå skal vi jobbe enda tettere og med flere, sier Nerbøvik.

Dette er også gode nyheter for kundene, mener Nerbøvik.

– Det betyr gode priser, flere bonuspoeng og andre goder når SkyTeams medlemmer leier bil hos Hertz. Hertz dekker SkyTeams globale nettverk av 1 072 destinasjoner med mer enn 10 000 utleiesteder rundt om i verden, sier Hallvard Nerbøvik i Hertz Norge.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.