Hertz BilPool ny partner til Asics Sentrumsløpet

Hertz BilPool er en bildelingstjeneste der biler er utplassert på faste parkeringsplasser rundt om i Oslo. Nå blir de partner til Asics Sentrumsløpet.

0

– Vi er stolte og gleder oss til samarbeidet med Asics Sentrumsløpet. Løypen passerer fem steder hvor vi har bil tilgjengelig for våre medlemmer og mange av deltakerne bor sentralt i Oslo og lever fint uten å eie egen bil.

– Vi jobber med å redusere behovet for privatbiler, dette henger godt sammen med å bruke byen til trening, mosjon og aktiviteter. Det å være partner til et slikt flott arrangement er verdifullt for oss, sier Eivind Thorne, leder for Hertz BilPool

– Vi er allerede en bruker av tjenestene de tilbyr, fordi det er en billig og enkel måte å dekke vårt behov for bil, de gangene buss og trikk ikke strekker til. Våre kontorer er i Oslo sentrum og Hertz BilPool har biler utplassert over hele byen. Bilparken deres består av alt fra små biler til varebiler. Hertz BilPool er derfor en perfekt partner for Asics Sentrumsløpet, sier Kristoffer Nilsen, daglig leder i arrangørklubben BUL.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Comments are closed.