Hedret sjøfolk 1. mai

Sammen med det internasjonale rederiforbundet (ICS) og Norges Rederiforbund, deltok Color Line i en felles markering 1. mai. Markeringen skjedde klokken 12.00 ved at skip i havner globalt støtte i skipsfløyta.

0

– Vi er glade for å være med på denne verdensomspennende, felles markeringen, sier konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt Helge Otto Mathisen i Color Line.

Rederiet har for tiden nærmere 2 200 permitterte og de fleste av disse er sjøfolk.

– Color Line håper å komme i gang så snart som mulig både for å sikre arbeid til våre egne ansatte, men også for å bidra til at turister kommer til Norge, sier Mathisen.

En del av Norgesferien
Ved gjenåpning for besøkende fra Norges fire nærmarkeder, Danmark, Sverige, Tyskland og Nederland, kan 45 prosent av den utenlandske ferietrafikken potensielt sikres i sommer. Dette utgjør 2,65 millioner gjestedøgn og en omsetning på 3,5 milliarder kroner for hoteller, campingplasser og andre reiselivsbedrifter i Norge. Ringvirkningene for samfunnet er på det dobbelte, totalt ca. 7 milliarder kroner.

Color Line er det eneste rederiet i den internasjonale passasjertrafikken mellom Norge og utlandet med skip i norsk skipsregister, med norsk eierskap og med norsk hovedkontor.

Share.

About Author

Comments are closed.