Hedret med internasjonal designpris

Under den europeiske kåringen the Awards for Hospitality, Experience and Design (AHEAD), vant Petter A. Stordalen pris for sitt “enestående bidrag” for design innen reiselivsbransjen.

0

Prisen gis hvert år til en enkeltperson.

– Det er en ære å motta denne prisen, men først og fremst er det fantastisk at våre hoteller vekker oppmerksomhet også utenfor Norden, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

– Vi vet at vi bruker langt mer på hotellene enn våre konkurrenter, men priser som denne viser at vi får igjen for det. For ved å smykke hotellene med eksklusiv kunst og design tror vi at våre gjester både inspireres og stimuleres på en måte de vil huske, sier han.

Satsingen på design skjer blant annet gjennom en gruppe frittstående hoteller, som The Thief, Christiania Teater, At Six og Hobo, under paraplyen Nordic Hotels & Resorts. Neste år får de en tilvekst i Oslo når det tidligere hovedkvarteret til Den norske amerikalinje vekkes til nytt liv som hotellet Amerikalinjen.

– Valget av Petter Stordalen som årets mottaker vil verdsette hans kreative rolle i de mange vellykkede livsstilsbyggene i portfolioen til Nordic Hotels & Resorts, sier Matt Turner, grunnlegger av AHEAD og sjefsredaktør for Sleeper Magazine.

Dette er hoteller som The Thief, Copperhill Mountain Lodge og At Six, som har vunnet i denne kåringen tidligere, men også kommende prosjekter som Amerikalinjen og reformasjonen av Centralpostbygningen i København.

– Juryen trakk også fram hans utrolige energi, teft som entreprenør og etiske tilnærming til bransjen som har gitt ham muligheten til å bygge Nordic Choice Hotels til et av de største hotellkonsernene i Nord-Europa, sier Turner.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.