Har sendt ti millioner på reise i 45 år

Nylig dro kunde nummer én million på ferie med TUI – tidligere Star Tour. Det mener selskapet er grunn til å feire.

0

Reisearrangøren har tatt nordmenn til sydligere strøk siden 1973. Denne uken feirer selskapet at de – som de skriver i en pressemelding – «har bidratt til 10 millioner ferieopplevelser». Kunde nummer 10 000 000 forlot nylig Norge til fordel for en uke i solen på Gran Canaria.

– Vi synes dette er utrolig morsomt og noe vi har gledet oss til å feire. At så mange nordmenn har valgt å skape ferieminner med oss er jo helt fantastisk. Denne uken sa vi «god ferie» til Ola Martin, som er vår kunde nummer 10 million, sier Usman Jasrae Head of Digital sales and Marketing i TUI.

Mye har forandret seg siden oppstarten for 45 år siden, og 16 årlige trailerlaster med kataloger er i dag erstattet av en app. Faste prislister er erstattet med et optimalisert trading-program som kontinuerlig justerer salgspriser. Charterfly er komplimentert med rutefly og dynamiske reisemuligheter. Feriebutikker i hele landet har i dag 82 prosent av salget på nett, og 60 av selskapets ansatte bruker chip-implantat daglig.

TUI, som i sin spede begynnelse het Stjernereiser, tok sine første kunder fra Oslo til Mallorca til en minstepris på 545 kroner. I 1973 hadde selskapet hele 10 000 kunder, og tilbød ca. 15 ulike destinasjoner.

Spania og Hellas har alltid vært en del av TUIs tilbud til sine kunder, og er den dag i dag fortsatt nordmenns absolutte feriefavoritter. Fra språkreiser, bilferier og sportsreiser satser i dag TUI fullt på videreutvikling av egeneide hoteller og cruiseskip, og sine mer enn 180 ulike destinasjoner.

I 2018 vil ca. 300 000 nordmenn reise med TUI, hvorav 21 prosent fortsatt velger Mallorca.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.