Gjør møterom-booking enkelt verden over

«Enkel møtebestilling» skal ifølge reisebyråkjeden Berg-Hansen gjøre det enkelt og raskt å bestille møterom verden over.

0

– Vi er første reisebyrå i Norge med en online-løsning som dekker hele verden, mener administrerende direktør Per Arne Villadsen

Berg-Hansen har valgt å tilby løsningen gratis. Det betyr at både kunder og andre interesserte kan benytte seg av «Enkel møtebestilling».

– Det er viktig å kunne tilby selvbetjeningsløsninger for alle kundesegmenter. Med den veksten vi har hatt på Meetings & Events i Berg-Hansen siste året var det naturlig for oss å se på hvordan vi kan effektivisere møtebestillingsprosessen for våre kunder, forteller Villadsen.
Møtebestillinger kan nemlig være tidkrevende.

Med «Enkel møtebestilling» derimot kan du søke på ønsket by, land eller hotell på en gitt dato, og raskt få en oversikt over ledige møterom og pris. Det er mulig å bestille både møterom, dagpakker og overnattinger, lunsj, pausemåltider og teknisk utstyr i forbindelse med møtet. I søket kan du enkelt velge hotellet som passer best og sende en forespørsel. I løpet av noen timer har du fått en bekreftelse direkte fra hotellet. 

– En annen stor fordel med denne løsningen er at du ikke trenger å signere kontrakter og andre tidkrevende elementer vi kjenner igjen fra «vanlig» bestillingsmetoder. Og ettersom alt av aksepter og andre formaliteter ligger inne i selve online-løsningen gjøres hele prosessen enkel og forutsigbar for brukeren, fortsetter Villadsen.
I løsningen får alle som logger seg inn gjennom Berg-Hansens nettside også tilgang til reisebyråets avtalepriser på hoteller over hele Scandinavia.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.