Gjenåpner Scandic Syv Søstre

Scandic Hotels skal drifte Scandic Syv Søstre når hotellet gjenåpner i Sandnessjøen 6. mai.

0

Scandic Hotels skal drifte hotellet, og sammen med gårdeier, vil de arbeide for å trekke flere reisende til regionen.

Den nye delen av Scandic Syv Søstre har nå moderne rom og suiter. Den eldre delen av hotellet skal gårdeier pusse opp for 10-15 millioner kroner.

– Med sin fantastiske utsikt over Dønnamannen, De Syv Søstre og fjorden, har hotellet en unik beliggenhet på Helgelandskysten. Vi ser et stort potensial i å trekke flere reisende hit, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

– Vi ønsker å styrke Sandnessjøen som destinasjon. Samarbeidet med kommunens Kulturbad, i direkte tilknytning til hotellet, blir avgjørende. Med flere store kinosaler, bade- og svømmeanlegg, bibliotek og kunstutstillinger, løfter det Scandic Syv Søstre til mye mer enn bare et hotell, det blir en destinasjon som kan huse opp mot 600 personer, sier Steen-Mevold.

– I tett samarbeid med lokalt næringsliv vil vi bygge byen, plassert midt mellom Bodø og Brønnøysund, som en attraktiv destinasjon for både ferie- og fritidsreisene og kurs- og konferansegjester, hele året.

I ansettelsesprosessen på det nye hotellet har Scandic vært opptatt av å rekruttere lokale krefter.

– Vi har ansatt dyktige medarbeidere med et brennende engasjement for hotellet, Sandnessjøen og regionen generelt. Nå jobber vi på spreng med å få på plass en lokal ledergruppe. Vi gleder oss til åpning med denne fantastiske gjengen, sier Christian Fr. Sandberg, som leder etableringen fra gårdeiers side.

Hotelleiendommen og driftsselskapet eies av H-2 Eiendom AS (90%) og CF Eiendom (10%). Edgar Haugens Ragde Eiendom AS og Ola Emil Heggsets Breidablikk Eiendom AS eier H-2 Eiendom AS, mens Christian Sandberg eier CF Eiendom.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Comments are closed.