Fusjonen godkjent

Fusjonen mellom First Camp og Nordic Camping & Resort er godkjent av det svenske konkurransetilsynet. Nordens største i sitt slag får 700 ansatte og dekker 40 destinasjoner i Sverige og Danmark.

0

Det var 21. januar i år at First Camp og Nordic Camping & Resort annonserte fusjonen. Avtalen har siden blitt prøvd av Konkurransetilsynet i Sverige, som nå har godkjent fusjonen, og transaksjonen skjedde formelt 7. mars.

– Vi er veldig glade for at det formelle nå er på plass og gasser nå på for å bygge en campinggruppe i verdensklasse, sier Johan Söör, som blir administrerende direktør i det nyopprettede konsernet.

I konsernet vil First Camp og Nordic Camping & Resort merkevarer fungere som datterselskaper, med samordnede aktiviteter innen markedsføring, IT og innkjøp.

Unni Åström fortsetter som administrerende direktør i First Camp.

Da fusjonen ble annonsert ble det spekulert i når det nye selskapet beveger seg over kjølen til Norge, ikke minst fordi det er det norskbaserte Norvestor Equity som står bak oppkjøpene av både Nordic Camping & Resort og Göteborg-baserte First Camp.

Den nye campinggiganten blir Nordens største i sitt slag, med 700 ansatte, 1500 hytter, rundt 2,5 millioner gjestedøgn og en omsetning som trolig bikker 400 millioner inneværende år.

– Vi er jo basert i Norge, og det er naturlig at vi ser til Norge i det vi gjør, sa partner i Norvestor, Karl Svozilik i en kommentar til oppkjøpet og fremtidige planer knyttet til Norge.

Les mer om det her!

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.