Forsvaret valgte Hertz

Forsvaret har skrevet landsomfattende avtale med bilutleiekonsernet Hertz. Brukervennlige og kostnadseffektive teknologiske løsninger avgjorde valget, ifølge en pressemelding fra selskapet.

0

– Som en av Norges store innkjøpere betyr det mye for oss at Forsvaret har valgt Hertz som preferert leverandør på leiebil for en ny avtaleperiode, sier Hallvard Nerbøvik, salgs- og markedsdirektør i Hertz Norge.

Hertz skal levere alle typer sivile kjøretøy, fra små klasse A-biler til større varebiler. For Forsvaret var det ifølge Nærbøvik viktig at Hertz har utleiepunkter over hele landet inkludert samtlige flyplasser.

– Vi er veldig glade for å ha Hertz som leverandør med fokus på brukervennlighet, tilgjengelighet og miljø. Det er disse verdiene, samt den økonomiske besparelsen avtalen gir som var avgjørende for oss, sier Liv Anne Kleivrud, kategoriansvarlig Reise FLO SA som inngår avtaler på vegne av Forsvaret og Forsvarssektoren.

– Sammen med gode priser vet vi at sikkerhet og kvalitet er viktig for Forsvarets mange avdelinger. Det får de sammen med personlig service, samt nye og sikre biler, sier Kleivrud i pressemeldingen.

– Vi er stolte av både nye og eksisterende kunder og jobber knallhardt for å vise at de har valgt rett bilutleiepartner. Gode teknologiske løsninger, 600 utleiepunkter over hele landet inkludert alle flyplassene og gode brukeropplevelser er blant grunnene til at virksomhetene kommer til oss, sier Hallvard Nerbøvik i Hertz Norge.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.