Første helårlige fra Bodø

Fra 22. mai i år starter Wizz Air direkteflygninger mellom Bodø og Gdansk. Den er den første helårlige utenlands-destinasjonen fra Bodø noensinne.

0

Det nye rutetilbudet med to ukentlige avganger gir ca. 19 000 tilgjengelige flyseter mellom Bodø og Gdansk årlig.

– Med denne ruten er vi i gang med å vise vårt potensiale for økt utlandstrafikk. Ved å støtte opp om direktetilbudet vil vi ha de beste forutsetningene også for videre vekst og utvikling til og fra Bodø og Nordland, sier lufthavnsjef ved Bodø lufthavn, Finn Ove Hofstad, i en pressemelding.

Ruten til Gdansk har hatt høy prioritet i Avinor i mange år, og nå kan nordlendingene se frem til en direkterute til en av Polens flotteste byer. Ruten vil potensielt ha stor betydning for både næringsliv og turisme i regionen.

– Dette er en viktig rute for både for arbeidsinnvandrerne til Nordland, og for turismen i begge land. Vi ser at antallet turister fra Polen er økende og et godt rutetilbud er derfor avgjørende for norsk nærings- og reiseliv, mener Hofstad.

Gdansk er den sjette største byen i Polen, og er en svært populær destinasjon for nordmenn.

Ruten vil bli operert av en Airbus A320 med 180 seter. Dette er en den 10. ruten det ungarske selskapet har direkte til Gdansk fra Norge.

 

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.