Forenom utvider i Norge

Forenom utvider satsingen i Norge ved å ansette Ola A. Bjørnstad som selskapets første norske sjef.

0

Forenom startet med en håndfull leiligheter i Norge i 2015. Nå disponerer de 550 leiligheter og skal utvide Norgessatsingen ytterligere.

– Oslo vokser frem som en attraktiv by for turister og næringsliv. Flere jobber her over midlertidige perioder. Vi skaper en fleksibilitet i boligmarkedet til det beste for næringslivet, utdanningsmiljøene og Oslo, sier Bjørnstad.

Ola A. Bjørnstad har lang fartstid i hotell og reiselivsbransjen og skal nå lede Forenoms norske satsing. Tidligere har Bjørnstad vært administrerende direktør for Grand Hotel, direktør for Hurtigrutens hoteller på Svalbard, samt kjedesjef for Baker Hansen.

I Norge har Forenom 40 ansatte og 550 leiligheer. Hovedtyngden av Forenoms gjester er i Norge for å arbeide over en midlertidig periode. Bjørnstad skal nå utvide norgessatsingen.

– Vi skal utvide og skape flere bomiljøer som føles som hjemme. Vi legger til rette for rene og moderne leiligheter av høy kvalitet hvor gjestene kan flytte rett inn. Hos oss er du ikke på besøk, hos oss bor du. Det skaper gode bomiljøer for naboene våre, og gir de som besøker Oslo en unik mulighet til å bo som vanlige Osloborgere, sier Bjørnstad.

Forenom er i ferd med å ferdigstille den største investeringen i Norge i selskapets historie – 163 nyoppussede leiligheter i hjertet av Oslo, som åpnes i juli.

– Forenom har opplevd en sunn og god vekst i Norge, og i Norden er vi nå den ledende aktøren innenfor utleie av leiligheter. Jeg skal ta med meg de verdifulle erfaringene fra Finland, Danmark og Sverige, og gleder meg til å lede Forenom i Norge i denne spennende vekstfasen. Målet vårt er å bli en ledende aktør innen utleie av leiligheter i Nord-Europa, sier Bjørnstad.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.