Widerøe øker mellom Bergen og München i vinter

I perioden 24. januar til 7. mars 2020 øker Widerøe frekvensen mellom Bergen og München fra tre til fire ukentlige avganger. Dette dekker blant annet vinterferien.

0

Vestlendingene vil nå ha enda flere reisealternativer i tilknytning til neste års vinterferie. Ruten vil også ha forbindelser til München fra blant annet Sogndal, Ålesund, Kristiansand, Stavanger, Sandefjord, Bodø og Tromsø.

Fra München får reisende gode forbindelser til og fra Widerøes rutenettverk i Norge med forbindelser fra Bergen til Bodø og Tromsø. Widerøe flyr allerede 18 direkteruter fra Bergen og har flere partnere som muliggjør forbindelser til mange destinasjoner både innenlands og utenlands. Ruten vil trafikkeres av Widerøes Embraer E190-E2 jet.

– Utvidelsen av tilbudet til München gir Bergensere nye muligheter til å oppleve vinterferie i alpene. Samtidig ser vi at vår satsing med nye og moderne jetfly fra Bergen til Nord-Norge har gjort Bergen til et populært knutepunkt for trafikk til Bodø og Tromsø. Vi forventer at den nye lørdagsavgangen også vil være et attraktivt tilbud for tyske turister som vil til Norge for å oppleve både fjord og Nordlys i vinterhalvåret, sier Espen Bakke-Aas Steiro, rutesjef regionale ruter.

Rutetider Bergen-München
Mandag, onsdag og fredag
Avgang Bergen kl. 13:30, 2 t 20 minutter flytid
Avgang München kl. 16:30, 2 t 20 minutter flytid

Lørdag 
Avgang Bergen kl. 10:15, 2 t 20 minutter flytid
Avgang München kl. 13:15, 2 t 20 minutter flytid

Priser Bergen-München fra 699,-

Share.

About Author

Comments are closed.