Webinar-opptak: Veien videre

NBTA inviterte forskjellige aktører og eksperter for å høre hvordan den gradvise oppmykninger av restriksjonene vil kunne påvirke økningen av reiseaktivitet igjen. Her er opptaket.

0

«Veien videre – steg for steg»: Her er linken til opptaket. 

Du finner følgende innhold i opptaket fra webinaret:

Medisinsk oppdatering og veien tilbake
Vi får en medisinsk oppdatering på Covid-19, og ser på hva skal til for at landene gradvis vil åpne opp for reiser igjen. Hør Jarand Hindenes, Medical Director Norway for International SOS.

Avinor – hva gjør flyplassene og deres kunder flyselskapene?
Vi får høre Gaute Skallerud Riise, direktør trafikkutvikling i Avinor, fortelle hva de gjør for å ivareta medisinsk sikkerhet på flyplassene, og hvilke signaler de får fra flyselskapene om oppstar

SAS – hvordan vil de øke sin aktivitet?
Hva er status på dagens aktivitet? Hvordan ser de for seg økning av aktiviteten, gitt at forholdene ligger til rette for for det? Hva sier IATA? Hør Knut-Morten Johansen, direktør samfunnskontakt i SAS, fortelle om deres tanker rundt dette.

Norwegian – de neste stegene ved oppmykning av restriksjonene*
Du får høre Lars Sande, SVP Sales & Distribution i Norwegian Air Shuttle ASA, fortelle hvordan de ser for seg økning av deres aktivitet i markedet.

*Kun tilgjengelig for NBTA- medlemmer, og kan ikke deles videre. Send epost til jhu@nbta.no dersom du ønsker tilgang til dette opptaket.

Status flybransjen
Flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs fra Winair gir oss en oppdatering på flybransjen.

Pustehjelp og oppmykning – hva betyr det for bransjen?
Pakkene som er blitt tilbudt reiseliv og den gradvise oppmykningen av restriksjonene vil kunne hjelpe, men holder det og hva gjør reiselivsnæringen? Hør hva direktør fra Norsk reiseliv Per-Arne Tuftin mener.

Share.

About Author

Comments are closed.