Norwegian øker rutetilbudet mellom Oslo og Palma

Stor etterspørsel gjør at lavprisselskapet øker antallet ruter til og fra Palma de Mallorca. Det betyr daglige turer mellom Oslo og Palma i sommermånedene.

0

Den sterke veksten i Spania, og en betydelig økning i etterspørselen, gjør at Norwegian øker kapasiteten med 20 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

– Spania er et viktig og raskt voksende marked for Norwegian. Palma er et populært reisemål, og vi ser frem til å kunne tilby enda flere avganger å velge mellom, slik at de reisende får større fleksibilitet, ikke minst i sommerhalvåret, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Stadig flere reisende fra Spania velger Norwegian, ikke minst på turer til USA via Skandinavia. Flere avganger mellom Palma og Skandinavia bidrar ifølge Ramdahl til enda flere muligheter for videre forbindelser i Norwegians store rutenett.

Det nye ruteprogrammet

Fra 1. juni tilbyr Norwegian sju ukentlige avganger mellom Oslo og Palma, og i perioden 19. juni til 13. august tilbyr selskapet 10 ukentlige avganger.

Norwegian tilbyr ruter mellom Palma og Oslo, Bergen, Stavanger, Stockholm, Gøteborg, København, Ålborg, Helsinki og London.

Norwegian har i dag 13 spanske destinasjoner på rutekartet: Palma de Mallorca, Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Bilbao, Murcia, Menorca og Ibiza.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.