Norwegian nå mellom Frankrike og USA

28. juli gikk den første Norwegian-maskinen fra New York til Paris. Andre destinasjoner mellom USA og Frankrike følger etter.

0

De neste dagene lanseres også flygninger mellom Paris og Los Angeles, samt Paris og Fort Lauderdale. Etterspørselen har vært svært god på begge sider av Atlanteren.

Norwegians langdistanseruter mellom Frankrike og USA er i gang. Fredag kveld tok en fullbooket Dreamliner av fra Paris (CDG) og satte kursen mot New York (JFK) for første gang. Dette er den første av til sammen tre langdistanseruter som har blitt lansert mellom Frankrike og USA. 30. juli startet Norwegians flygninger mellom Paris og Los Angeles, og 4. august er det duket for flygninger mellom Paris og Fort Lauderdale i Florida.

– For å konkurrere i global luftfart er det viktig å bygge en robust internasjonal virksomhet. Vi har i dag en betydelig tilstedeværelse på London Gatwick og på Kennedy-flyplassen i New York. Med Paris på langdistansekartet kan vi tilby enda flere reisende på begge sider av Atlanteren muligheten til å fly komfortabelt til en lav pris. De nye rutene mellom Paris og USA har så langt blitt tatt veldig godt imot av både franskmenn og amerikanere, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegian har i dag åtte fly av typen Boeing 787-8 Dreamliner og tre fly av typen Boeing 787-9 Dreamliner i flåten. Langdistanseflåten vil innen få år bestå av 42 Boeing 787 Dreamlinere.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.