Nå kan du betale flybilletten med Vipps

Norwegians kunder nå betale flybilletten via app-løsningen Vipps.

0

– Samarbeidet med Vipps vil gjøre kundereisen enda enklere. Tjenesten har allerede blitt godt mottatt av kunder og dette er bare ett eksempel på hvordan vi styrker og effektiviser kundeopplevelsen, sier Kurt Simonsen, kunde- og digital-ansvarlig i Norwegian, i en pressemelding. 

Vipps og Norwegian skal fortsette å samarbeide tett slik at enda flere av flyselskapets valgfrie tjenester, som for eksempel Fast Track og Priority Boarding, blir tilgjengelig og kan betales via Vipps

– I netthandel er det store forenklingsmuligheter for både brukere og brukersteder. Vi er utrolig glade for å jobbe sammen med Norwegian og tilby kundene deres en enda smidigere reiseopplevelse, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

– Det er veldig spennende å samarbeide med en ledende og innovativ norsk aktør som Vipps og vi ser frem til at vi i fellesskap kan utvikle nye og gode løsninger for våre kunder, fortsetter Kurt Simonsen.

Slik fungerer det

* Når du skal betale for flyreisen, vil Vipps komme opp som et av betalingsalternativene

* Velg Vipps som betalingsmetode og skriv inn mobilnummeret ditt

* Vent til appen åpner seg på telefonen og godkjenn betalingen

* I betalingsøyeblikket velger du selv hvilket betalingskort du ønsker å bruke

* Vipps er nå tilgjengelig både når du booker via desktop og på mobilen, og kommer snart som betalingsalternativ i Norwegian-appen

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.