Kan na fly pa Brasil

Norwegian bekrefter at selskapet har fått innvilget tillatelse til å fly til Brasil. London – Rio er under vurdering som første rute.

0

Brasils sivile luftfartsmyndighet, Agência Nacional de Aviação Civil (Anac), har godkjent Norwegian-flyginger mellom Europa og Brasil.

– Jeg kan bekrefte at Norwegian har fått tillatelse til å fly mellom Brasil og Storbritannia av brasilianske myndigheter, bekrefter kommunikasjonssjef i Norwegian Lasse Sandaker-Nielsen overfor nettstedet E24.

Han vet ikke når selskapet kan begynne å fly fra London til Brasil, men bekrefter at Rio er en mulig destinasjon.

– Vi ser på London-Rio de Janeiro, men eventuell oppstart er det for tidlig å si noe om nå, skriver han.

Norwegian søkte om tillatelse til å fly til Brasil 28. juli og blir med det det første lavprisselskapet som får tillatelse til å fly jevnlig i Brasil.

Det var Brasils største avis Globo som først meldte om saken. Det er forventet at det kommer en rute mellom London og Rio de Janeiro, og en mellom London og São Paulo.

– Brasil har stort potensial, og vi mener at nye lavprisflygninger vil gjøre det mulig for flere mennesker å reise, og dermed bidra til økt turisme og verdiskapning, skriver Sandaker-Nielsen.

– Dagens forbindelser mellom Brasil og Storbritannia er i dag preget av lav konkurranse og høye priser, legger han til.

– Denne autorisasjonen er en milepæl i sektoren, ettersom den handler om et av de største lavkostflyselskapene i verden og om langdistanseoperasjoner. Jeg ser på den økte konkurransen som sentral for utviklingen av luftfart i Brasil, skriver Fenelon Jr. på LinkedIn.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Comments are closed.