Emirates med resultater for første halvår 2020-21

Den dramatiske nedgangen i omsetning skyldes pandemien som stoppet den globale flytrafikken i mange uker når land lukket grensene sine og kunngjorde reiserestriksjoner tidlig i vår.

0
  • Flyselskapet Emirates ser en nedgang på 75 prosent av omsetningen til 11,7 milliarder AED og et tap på 12,6 milliarder AED for første halvår i sitt regnskapsår. Inntektene kommer i hovedsak fra Cargo-driften i selskapet.
  • Øker fra to til tre avganger i uken fra Norge fra og med 15. november.
  • Emirates startet sitt regnskapsår midt i en global nedstengning når passasjertrafikken bokstavelig talt stod stille. I denne enestående situasjonen for luftfarts- og reiselivsbransjen ser Emirates-gruppen nå et halvårs-resultat med tap for første gang på over 30 år, sier Hans Høyhet Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, styreformann og administrerende direktør for Emirates Airline og Group.
  • Når passasjertrafikken forsvant, har Emirates og dnata (Dubai National Air Transport Association) vært i stand til å skifte fokuset til cargo-virksomheten og andre muligheter. Dette har bidratt til å redde omsetningen fra null til 26 prosent sammenlignet med situasjonen vi var i på samme tid i fjor, sier bin Saeed Al Maktoum.
Share.

About Author

Comments are closed.