Air France og Air Mauritius har gjeninnført Paris-ruten

Fra og med oktober 2020 er nye Air France-koder lagt til avganger fra Paris til Mauritius som styres av Air Mauritius.

0

Regjeringen på Mauritius har kunngjort at reiserestrisjonene blir lettet gradvis .  Landets grenser ble gjenåpnet 1. oktober for mauritanske statsborgere, alle med oppholdstillatelse og turister på langtidsferie.

Etter at dette ble kunngjort, innførte Air Mauritius to ukentlige avganger fra Paris og én ukentlig avgang fra Reunion i oktober 2020.  Man kan enten bestille på www.airmauritius.com, ved å henvende seg på Oslokontoret til Air Mauritius eller gjennom et reisebyrå.

Alle som ønsker å oppholde seg på Mauritius i oktober 2020,  må ha følgene dokumenter i tillegg til gyldig billett:

  1. En bekreftelse på negativ CPR COVID-prøve som er utført ikke tidligere enn 7 dager før avreise.
  2. En bekreftelse på kjøp av reisepakke, som innebærer overnatting på helpensjon på et utvalgt hotel for en obligatorisk fjortendagers karantene innendørs.

Ved bestilling på en av selskapets salgskanaler må du sørge for at epost-adressen og mobilnummeret ditt blir oppgitt, slik at du kan bli kontaktet om eventuelle endringer og oppdateringer ved reisen din.

Air Mauritius gjør oppmerksom på følgende:

  1. Ved ankomst på Mauritius må alle ta en PCR-test.  Samme testen må gjentas 7 og 14 dager etter ankomstdagen.
  2. Om PCR-testresultatet viser positivt på COVID-19, blir man overført til et offentlig helsested for behandling.

Bekreftelse på PCR COVID-19-prøve:
De reisende må foreta en PCR COVID-19-prøve ikke tidligere enn 7 dager før avreise.  Bare de som kan påvise et negativt resultat har adgang til avganger til Mauritius.

Karanteneoppholdspakke:
Ved ankomst på Mauritius er det obligatorisk med en fjorten dagers innendørs karantene på et godkjent hotell. Karanteneoppholdspakken, som er tilgjengelig på nett, innebærer blant annet opphold med fullpensjon under hele oppholdet.

Man kan henvende seg på følgende webside for informasjon om karantenepakken: https://booking.mymauritius.travel/

Helsetiltak:
https://www.airmauritius.com/covid-19-update/travel-information/prepare-for-your-travel

Ved ankomst og avreise fra Mauritius, vil kroppstemperaturen til alle passasjerer bli målt.  Det er obligatorisk for alle passasjerer over 11 år å ha på seg godkjent munnbind, fra øyblikket de ankomme SSR Internasjonal Airport (hovedflyplassen på Mauritius), gjennom boardingen, hele flighten, landingen og avstigningen.

Share.

About Author

Comments are closed.