Ethiopian Airlines med ny destinasjon i India

Fra 27. oktober i år utvider Ethiopian Airlines med en ny flyrute til Bangalore i India.

0

Bangalore er hovedstaden i den indiske delstaten Karnataka, en by som har blitt et senter for teknologi og innovasjon og ofte kalles Indias Silicon Valley.

Den nye destinasjonen vil ha fire ukentlige direkteavganger fra Addis Abeba. Ethiopian Airlines tilbyr gratis mellomlanding i Addis Abeba, som gjør at den nye flyvningen til Bangalore er et godt alternativ også for norske reisende.

Toppsjefen i Ethiopian Airlines, Tewolde GebreMairam, er svært fornøyd med å presentere nok en destinasjon i Asia.

– Ethiopian Airlines sørger for å knytte Asia og Afrika tettere sammen. De nye flyvningene gjør at vi kobler oss tettere til teknologi og innovasjon, samtidig som vi fortsetter våre flyvninger til Mumbai og New Delhi. De nye flyvningene kommer i tillegg til cargoflyvningene vi allerede har til Bangalore, sier GebreMairam.

Ethiopian Airlines er Afrikas største flyselskap og flyr nå til mer enn 120 internasjonale destinasjoner på fem kontinenter.

– I tillegg til at vi får Bengalore i vårt indiske nettverk gir dette også våre reisende flere muligheter mellom Asia, Afrika og resten av verden. Den økende flyfrekvensen og antall destinasjoner i India vil gjøre både handel, investeringer og turisme mer tilgjengelig. Avgangene er nøye planlagt for å koble alle våre passasjerer effektivt fra vårt globale knutepunkt i Addis Abeba. Dette gjør at vi kan tilby våre reisende fra hele verden korte forbindelser til store deler av verden, sier GebreMairam.

I dag flyr Ethiopian Airlines til følgende destinasjoner i India med passasjerer: Mumbai og New Delhi, samt cargoflyvninger til Bengalore, Ahmadabad, Chennai, Mumbai og New Delhi.

Share.

About Author

Comments are closed.