Ethiopian Airlines med gratis Covid-19-forsikring

Som ett av flere tiltak for å sikre helse og trygghet for sine passasjerer har Ethiopian Airlines lansert Sheba Comfort, en reiseforsikring som dekker Covid-19 relaterte kostnader, i alle flybookinger med reisedato frem til 31 mars 2021.

0

Gjennom Sheba Comfort vil flyselskapet dekke behandlingskostnader på opp till USD 100.000 på destinasjon, samt kostnader i forhold til hjemtransport om nødvendig. Skulle man få påvist Covid-19 under reisen og blir pålagt karantene vil ordningen også dekke opp til USD150 per dag for ekstra overnatting i opp til 14 dager.

Forsikringen inkluderes i alle billetter på internasjonale flighter operert av Ethiopian Airlines. Dette er et tilbud flyselskapet tilbyr uten ekstra kostander for den reisende for å lage tryggere rammer og legge til rette for en tryggest mulig reise for alle som ønsker å benytte Ethiopian Airlines.  I tillegg tilbyr flyselskapet en egen døgnåpen hotline som vil gjøre det lettere for passasjerer, som trenger informasjon eller assistanse i forhold til Sheba Comfort, å komme i rask kontakt med selskapet.

– Vi tar alvoret rundt Covid-19 meget seriøst, men ønsker like vel gjennom Sheba Comfort å vise at det er mulig å reise trygt til destinasjoner som er åpne for å ta i mot reisende, om det er for uungåelige foretningsreiser, familiebesøk eller feriereiser til destinasjoner som nå kan tilby fasiliteter med trygge rammer. Samtidig som vi har økt til fire ukentlige avganger fra Oslo har flere og flere av våre destinasjoner nå åpnet opp igjen og destinasjoner som Seychellene, Zanzibar, Sør-Afrika og mange flere står igjen klare for å ta i mot norske reisende, sier Thomas C. Hellem, salgssjef for Ethiopian Airlines i Norge.

Forsikringen tilbys i samarbeid med AXA Partner og er gyldig i 92 dager ved tur/retur reiser eller 32 dager på enveisbilletter.

Lansert kort tid etter ferdigstilling av ny terminal
Med lanseringen av Sheba Comfort kun kort tid etter at Ethiopian Airlines åpnet sin helt nye og moderne Terminal 2 ved flyplassen i Addis Abeba som ble bygget med fokus på biologisk trygghet og minimering av smitterisiko som prioritet, er reiser med Ethiopian Airlines et av de tryggeste alternativene på markedet, heter det fra selskapet. Den nye terminalen gir mer plass til å holde avstand under transit og et større servicetilbud til alle reisende.

Share.

About Author

Comments are closed.