ESS Group satser i Norge

Henrik “Heda” Gyllander blir Daglig leder for Fýri – Resort of Norway, ESS Groups første virksomhet utenfor Sverige.

0

Han tar med seg familien og flytter fra Gøteborg til Hemsedal for å dyrke sine lidenskaper – terrengsykling, ski og skape ferieminner for hotellets gjester.

Henrik er hentet fra Future Eyewear Group der han jobbet som internasjonal salgssjef.

Den svenske sportselskeren har en solid CV og har blant annet bakgrunn som sponset frikjører på ski, bartender og reiseguide. Frikjøringskarrièren lærte ham å aldri gi opp eller bestrebe ny kunnskap.

– Hvis du er en toppidrettsutøver slutter du aldri å øve, da trener du mer enn noensinne. Jeg har skiftet mellom ulike type stillinger i livet og vil aldri betrakte meg selv som utlært. Å mislykkes er ikke noe jeg frykter. Har du et umulig oppdrag? Bra! Da er jeg med, sier Henrik Gyllander, daglig leder i Fýri.

Henrik beskriver seg som engasjert, målrettet og resultatorientert med en lidenskap for personlig utvikling og ledelse. Han lærte mye om disiplin under sin militære tjeneste i Kiruna for Lapplandsjägarna.

– Jeg er veldig interessert i coaching av grupper og å utvikle team, så vel som meg selv. Jeg har aldri jobbet med hoteller før, så Fýri er en helt ny utfordring for meg. Det som vekket min nysgjerrighet med ESS Group var prosjektets dristighet samt at de fremsto som litt gale. Dette appelerer til meg og min lederstil. De våger å jobbe på en måte som ikke alle andre gjør, sier Henrik.

Hans visjon for Fýri er å tenke internasjonalt, men å handle lokalt. Han ønsker å beholde det genuint norske og lære så mye som mulig fra lokalbefolkningen og språket, men samtidig bygge en internasjonal organisasjon med stort mangfold. Fokus vil også være å løfte Hemsedal globalt og utvikle det til en helårsdestinasjon. Henrik vil blant annet satse på å utvikle terrengsykling som også er en av hans største lidenskaper.

– For meg er det viktig å fremsnakke fysisk aktivitet, uten at det må være et ultramarathon på fjellet. Det er mange områder som utvikles i Hemsedal akkurat nå, og vi ønsker å være en del av det. Terrengsykling er en stor og voksende sport som man kan gjøre sammen som en familie, men det krever utvikling og flere sykkelstier. Samtidig tror jeg på balanse og avslapning i tillegg til alle aktiviteter. Dermed vil vi tilby en fantastisk Pool Lounge Club som står klar til sommeren 2020, sier Henrik.

Etter sommeren flytter Henrik til Hemsedal og like før åpning til jul kommer også Henriks kone, tre barn og hunden Ester. I desember står Fýri åpent for å motta besøkende og hotellet åpnet nyligt opp for bestilling. Det er ikke helt umulig å finne Henrik bak baren på Fýri, da han har utdanning som bartender og vunnet premie for å ha åpnet flest ølflasker på kortest tid. Mer presis, 20 flasker på 12,1 sekunder, uten å søle en dråpe. Hans taktikk? Skynd deg sakte.

– På Fýri ønsker vi å jobbe med alle sansene. Hotellmiljøet, interiøret og følelsen av velvære er alle like viktige elementer. Jeg elsker den følelsen man kan skape i en restaurant og bar, å bringe frem glede og latter. På Fýri skal man henge med venner, trene, nyte fjellet og musikken som spilles ved siden av bassengene. Den opplevelsen skal vare lenge etter at du kommer hjem, avslutter Henrik.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Comments are closed.