Enquete: Etter pandemien…

Hva skjer etter pandemien – og akter du å ta vaksinen? Vi har spurt flere av landets ledende profiler i reiselivet. I dag er turen kommet til Stephen Meinich-Bache, administrerende direktør i Classic Norway Hotels.

0

Hvilket reisemål vil du plukke ut som det første du vil reise til når forholdene igjen tillater oss å reise?
– Nå er jeg tross alt heldig og har fått anledning til å følge opp flere av våre fantastiske hoteller i Classic Norway Hotels gjennom året, så det har blitt noen fine turer for min del. Samtidig må jeg nok si at jeg ser frem til landegrensene åpner igjen, og da vil jeg veldig gjerne ta en tur til Italia, hvor jeg gjerne lander i en vingård i Toscana.

Hvordan tror du nordmenns reisevaner vil forandres som følge av pandemien – eller vil de ikke forandres?
– Jeg tror at flere har fått øynene opp for hva Norge kan tilby av opplevelser og flotte steder. Dette gjør at jeg er optimistisk på vegne av det norske reiselivet og tror at flere nordmenn vil bruke nærområdene sine, men også utforske andre spennende steder rundt i landet.  

Dine tre favorittreisemål i verden – og hvorfor?
New York er et sted jeg har besøkt flere ganger, og er den ultimate urbane opplevelsen for min del.

Venezia på vårparten og uten for mange turister er en veldig flott opplevelse og noe jeg gjerne gjør igjen.

Japan, fordi jeg har drømt om å besøke landet siden jeg var seks år gammel og aldri fått muligheten.

Har den foregående pandemi-sommeren åpnet opp for nye ferieopplevelser i Norge? I tilfelle, hvilke opplevelser?
– Det ble Norgesferie i år og det var en veldig fin opplevelse. I Classic Norway Hotels har vi hoteller som ligger på de vakreste steder, hoteller med et historisk sus og ikke minst steder som tilbyr fantastiske matopplevelser. Strandhotellet i Fevik anbefales for både par og familier. Valldal er en perle hvor skuldrene ordentlig senker seg, og der skal du naturligvis spise det som sannsynligvis er verdens beste jordbær (delt plass med Sola). Men om du får anledning, og det burde egentlig alle, så skal du komme deg til Flatflesa fyr!

Vil du ta vaksinen når den kommer?
– Svaret er nok ja, men jeg kjenner nok på en viss skepsis likevel.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »