Emirates lanserer informasjonsportal for sine partnere

Den nye digitale plattformen, Emirates Partners Portal, skal styrke samarbeidet mellom flyselskapet og reisebyråene.

0

Emirates lanserte denne uken Emirates Partners Portal – en one-stop shop for Emirates’ partnere. Portalen gir rask og sikker tilgang til informasjon fra flyselskapet – fra nye produkter og tjenester, til retningslinjer og prosedyrer. Plattformen kan tilpasses hver enkelt partner for å imøtekomme deres unike behov, og skal gjøre samarbeidet mellom Emirates og deres partnere mer effektivt og transparent.

– Vi er veldig glade for å lansere Emirates Partners Portal, og at samarbeidet med våre partnere verden over kan bli enda bedre. Målet med portalen er å styrke partnerne våre slik at de kan tilby enda bedre tjenester til kundene sine. Lanseringen skjer i en kritisk tid i vår bransje, der behovet for oppdatert informasjon er en forutsetning, sier Adnan Kazim, kommersiell leder i Emirates.

– Vi bygde Emirates Partner Portal for å imøtekomme våre partneres behov, både for informasjon, opplæring og teknisk support, og for å engasjere og støtte dem. Dette er en skreddersydd plattform som er unik i bransjen, og som gjør at vi kan tilby en personlig opplevelse basert på våre partneres behov.

Portalen er bygget basert på NDC/IATA-standarder og gir Emirates’ partnere tilgang til informasjon og kritiske driftsoppdateringer døgnet rundt. Registrering er tilknyttet hver enkelt partners Emirates-registrerte ID, og er både raskt og trygt. Reisebyråer kan besøke portalen på https://www.emirates.partners/ for mer informasjon og nedlastning.

Share.

About Author

Comments are closed.