Egypt-nyheter fra Ving

Nå åpner et nytt og familievennlig Casa Cook dørene. Denne gangen i El Gouna, Egypt.

0

Ving åpner i tillegg et nytt hotell innen Cook’ Club-konseptet på samme sted. Hotellene kan reserveres for nordiske kunder fra oktober.

– Hvis du er ute etter å teste en ny vinterdestinasjon og tiltrekkes av lekkert design, snorkling i verdensklasse og avslappet atmosfære, bør du sikte feriekompasset ditt mot El Gouna. I vinter øker vi volumene våre til Egypt fra Norden med 40 prosent sammenlignet med i fjor, og med de nye designhotellene håper vi å tiltrekke et nytt publikum til landet, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

For luksusbohemer
Casa Cook El Gouna er et familievennlig hotell med en internasjonal barneklubb. Hotellet ligger ved siden av lagunen og sanddynene i utkanten av El Gouna, og inviterer deg til en ekte designoase på 100 rom. Her er den karakteristiske Casa Cook-stilen blandet med nøye utvalgte interiørdetaljer med arabiske elementer. I likhet med forgjengerne i Middelhavet, kan Casa Cook El Gouna også lokke med god mat og spa.

Cook’s Club
Bare noen få kilometer fra Casa Cook, inne i El Gouna, ligger det neste designhotellet – Cook’s Club. I hjertet av hotellet ligger bassengområdet hvor du kan nyte en avslappet hangout med musikk spilt av DJ-er som besøker hotellet. I bassengbaren Captain Cook har mixologen David Wiedemann komponert drinkmenyen. Den sentrale møteplassen er ellers restauranten Cantina hvor det serveres street food med både lokale og internasjonale retter. 144 moderne innredede rom, alle holdt i den trendy Cook’s Club-stilen. Cook’s Club i El Gouna vil være det syvende hotellet som åpnes innenfor rammen av Cook’s Club-konseptet og det første utenfor Middelhavet.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Comments are closed.