Egencia satser på wifi

I det verdensomspennende fordelsprogrammet Egencia Advantage legger reisebyrået Egencia nå inn en global wifi-tilkobling via anerkjente leverandører.

0

I følge en Egencia-undersøkelse fra 2018 er det viktig for den forretningsreisende å kunne være tilgjengelig for kolleger på reisen. Men den samme undersøkelsen viser også at de ønsker å være tilgjengelig for familie. Gjennom Egencia Advantage får den reisende derfor nå tilgang til wifi fra mer enn 300 mobiloperatører og internettleverandører i mer enn 120 land.

Denne tilgangen skal være mer sikker og pålitelig enn gratisinternettet på flyplassen. Egencias kunder får rabatterte priser og kan kjøpe wifi-tilgang fra egen mobilenhet gjennom fordelsprogrammet Egencia Advantage.

– Den reisendes tilfredshet er viktig for oss. Med den nye wifi-tjenesten kan den reisende være produktiv under hele reisen, og det vet vi at våre reisende setter pris på. Fordelsprogrammet reduserer kostnader og øker produktiviteten for både selskapet og den ansatte, sier Carl Moltzau, direktør for acount management i Egencia Norge.

Gjennom fordelsprogrammet Egencia Advantage får de forretningsreisende tilgang til ulike flyplasslounger og til å komme i kontakt med Egencia sin avdeling for reisendes sikkerhet og risikohåndtering i tilfeller av krise.

Ifølge en pressemelding fra selskapet er Egencia det første forretningsreisebyrået som  nå også tilbyr kundene sikkert og pålitelig wifi.

Ifølge den samme pressemeldingen vil Egencia fortsette å legge til flere samarbeidsavtaler i Egencia Advantage. Så langt inneholder fordelsprogrammet visumtjenester, sikkerhet og risikohåndtering, kompensasjonsbistand ved forsinkelser, tilgang til flyplasslounger og nå altså wifi. 

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.