Det nye «feriehuset» i Lille Grensen

Da reiseoperatøren TUI flyttet inn i nye lokaler i hjertet av Oslo markerte det også et endelig punktum for det norske «feriehuset» Star Tour.

0

Det som en gang var en stor og vital organisasjon på flere hundre ansatte i feriehuset på Stabekk er nå redusert til et snes medarbeidere, underlagt TUI Nordic i Stockholm.

Etter hvert som nordmenn begynte å bestille stadig flere av reisene sine over digitale plattformer forsvant mye av hensikten med en stor organisasjon her på berget.

Les mer om endring i TUI her!

Star Tour hadde frem til navneendringen i 2016 i 15 år vært en del av den multinasjonale reisegiganten TUI.

Fortsatt er de nordiske landene samkjørte, med tilbud tilpasset disse markedene, men strukturen rundt bygger ellers på TUIs verdensomspennende organisasjon. Dermed har behovet for en bred lokal salgs- og markedsorganisasjon gradvis minsket.

TUI Nordics administrerende direktør Alex Huber (t.h.) var til stede under den offisielle åpningen av de nye TUI-lokalene. (Foto: TUI)

I dag er det vel 20 ansatte i de nye lokalene i Lille Grensen rett vis a vis Stortinget.

– Det nye kontoret markerer en viktig del av merkevarereisen vi har gjort i TUI, forklarer TUIs norske leder for kommunikasjon og PR, Nora Aspengren.

Da Star Tour endret navn til TUI.

– Samtlige nordiske markeder har fått en ansiktsløfting. Alle våre TUI-kontorer ligger i tillegg nå også sentralt, forklarer hun.

Tanken er at man skal få TUI-følelsen uansett om man er i Oslo eller Helsinki, med kontorer som skal «legge til rette for mer åpenhet og tettere samarbeid».

Slik skjedde overgangen fra Star Tour til TUI.

– Vi er nå et sømløst TUI-univers, sier Aspengren, som synes det er en sann glede å endelig flytte inn til sentrum, i omgivelser som «reflekterer det selskapet vi er i dag», som hun sier.

TUIs nye kontorlokaler er i stor grad tilpasset moderne arbeidsmetoder – og -metodikk. (Foto: TUI)

Samtidig innrømmer hun at det er litt vemodig å flytte fra det ikoniske «feriehuset» ved E18.

– Det er jo for en institusjon å regne i vår bransje, men vi tar med oss alle de gode minnene videre og gleder oss til å skape nye her i Lille Grensen, konkluderer hun.

 

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.