Den nyeste utgaven av Travel News

Så lenge pandemien varen vil Travel News åpne sine spalter for alle norske reiselivsinteresserte. Her finner du derfor den nyeste utgaven av bladet – helt gratis!

0

Travel News har skiftet eier. De nye eierne er David Kurtz og Tom Andersson gjennom selskapet Travel News Media, og vi ønsker å åpne betalingsmurene og rapportere åpent for alle om det som skjer i reiselivet under coronapandemien. Mange sektorer innen reiselivet står i fare for å bukke under – flyselskapene og turoperatørene/pakkereiseselskapene er bare to av flere sektorer som nå kjemper for overlevelse. Vår mening er soleklar: Vi har ingen aktører å miste.

Alle dagens abonnenter på Travel News vil få forlenget sitt abonnement på bladet og tilgangen på alle artikler bak betalingsmuren på nett tilsvarende det antall digitale blader som blir utgitt gratis for alle gjennom pandemien. Dette er vår måte å støtte en bransje vi er glad i gjennom tøffe tider, og håper på forståelse for valgene vi har tatt. Ett av disse valgene er å droppe print og satse på en digital utgave av bladet gjennom pandemien, rett og slett for å nå ut til flest mulig: Vi ønsker å delta i dugnaden. Vi ønsker å være en stemme for alle som sliter. Og ikke minst ønsker vi å se så mange som mulig av dere igjen, på den andre siden alle utfordringer vi nå kjemper mot.

God lesning, til gamle og nye lesere.

Hilsen David og Tom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les Travel News 2-2020 her– helt gratis!

 

 

 

 

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine david@reis.no

Comments are closed.