Dansk reisebyrå inn i Norge

Det danske reisebyrået Check Point Travel etablerer nå en norsk nettbutikk som tilbyr reiser til en rekke eksotiske destinasjoner.

0

– Vi ønsker å gjøre det enklere for nordmenn å bestille den reisen de drømmer om, sier Henrik Særmark-Thomsen, som er byråsjef hos Check Point Travel.

– Det skal være oversiktlig, enkelt og raskt å bestille omfattende reiser online. Og så skal det kunne gjøres til en god pris.

I nettbutikken til Check Point Travel kan nordmenn nå kjøpe reiser til Thailand, Bali, Cuba, Seychellene, Vietnam og Sri Lanka. Reisene varer vanligvis i to uker og koster fra ca. NOK 10 000 per person.

I Danmark har Check Point Travel allerede suksess med denne måten å selge reiser på online, og reisebyrået forventer at nordmenn vil ta godt imot det nye tilbudet.

– Vi har suksess med å selge reiser online i Danmark, og vi er sikre på at dette er en modell som også passer for nordmenn, sier Særmark-Thomsen.

Hvert år reiser ca. 5000 dansker med Check Point Travel, som er blant de mellomstore danske reisebyråene. Virksomheten ble stiftet for 23 år siden og hører til i Aarhus. Sommeren 2019 åpner Check Point Travel nettbutikk i både Norge og Sverige.

Share.

About Author

Comments are closed.