Cook Islands Tourism velger Flerveis

Cook Islands Tourism har inngått et samarbeid med Flerveis Kommunikasjon, og Lena Petersson gleder seg til å gjøre de 15 vakre øyene enda bedre kjent i Norge og resten av Norden.

0

– Cookøyene er et av verdens vakreste reisemål, og for mange den ultimate feriedrømmen. Selv har jeg drømt om øyene siden jeg var 10 år, og min tante sendte et postkort fra Raratonga. Nå ser jeg fram til å gjøre øyene enda mer kjent for eventyrlystne nordmenn, svensker, dansker og finner som er ute etter det lille ekstra.

Ian Griffiths, ansvarlig for Cook Islands Tourism i UK, Irland og Skandinavia er meget fornøyd med å ha fått Lena Petersson og Flerveis Kommunikasjon som samarbeidspartner.

– Vi opplever at Flerveis Kommunikasjon med sin lange erfaring innen reiseliv, PR og kommunikasjon samt gode innsikt i det nordiske markedet, har akkurat den profilen og kompetansen vi ønsket oss.

De 15 Cookøyene ligger midt mellom New Zealand og Hawaii, og per august i år var Norden den regionen med størst vekst målt i prosent. I perioden januar til august fant 161 nordmenn, 292 svensker, 73 finner og 303 dansker veien til Stillehavsøyene – en økning på 61 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Flerveis Kommunikasjon startet opp i 2015, og har blant annet Singapore Airlines, Australiareiser, Fijireiser og Apollo på kundelisten.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.