Comfort Hotel Porsgrunn har åpnet dørene

Fredag 1. mars 2019 åpnet dørene til Comfort Hotels nyeste tilskudd, Comfort Hotel Porsgrunn. Med sentral beliggenhet på Kammerherreløkka og konferansefasiliteter vil hotellet bety mye for Porsgrunn som destinasjon.

0

– Det gleder oss stort at lokalmiljøet har like stor tro på hotellet som vi har. Vi skal være synlige i bybildet og det skal være lett å komme innom, sier Teo K. Luisa, hotelldirektør på nye Comfort Hotel Porsgrunn.

Åpningen av Comfort Hotel Porsgrunn betyr at byen får et splitter nytt hotell med 134 rom over 8 etasjer, treningsrom med panoramautsikt og en Barception. I tillegg er hotellet utstyrt med flere konferanserom, hvorav et av dem har takveranda med en utsikt over byen. I tråd med Comfort Hotels moderne og uformelle hotellkonsept er også lobbyen et naturlig sted for gjester og besøkende å arbeide, spise og ha møter i en avslappende atmosfære, og rundt hotellet vil det bli uteservering og et helt nytt byrom.

– Hotellet har en urban og industriell stil med betong, stein og flis. Materialene er rett og slett en del av dekoren og helt i tråd med det Comfort Hotel skal være, nemlig urbant, sier direktøren.

– Vi har utviklet et hotellkonsept tilpasset den moderne hotellgjest. Med dette hotellet skal vi gi både fritidsreisende og forretningsreisende et hotell med førsteklasses beliggenhet, urbant design, uformell atmosfære og attraktive priser. Det er ingen tvil om at Porsgrunn er veldig klare for et helt nytt hotell i bybildet, og vi er veldig stolte av at det er nettopp et Comfort Hotel, sier Anna Spjuth, kjededirektør Comfort Hotel.

Fakta Comfort Hotel Porsgrunn

  • 134 rom
  • Barception = Kombinasjonen av en bar, en resepsjon, en café, et sted du kan sjekke inn og en deli med økologisk snacks og drikke. Åpen 24/7 – grab & go eller grab & sit.
  • Gym med panoramautsikt
  • Konferanserom
Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.