Clarion Hotel får ny Norden-sjef

Den 1. januar tiltrer Christen Bagger i stillingen som Senior Vice President for Clarion Hotel i Norden. Bagger kommer fra Rainmaking Innovation i København, hvor han har vært sjef for innovasjon innen reiseliv og turisme.

0

Vi reiser som aldri før, og etterspørselen etter unike gjesteopplevelser er høyere enn noen gang. Derfor har Clarion Hotel besluttet å ansette en ny sjef.

– Vi skal være best i hotellbransjen på innovasjon, og med Christen Bagger på laget sikrer vi oss at alle våre engasjerte medarbeidere har fokus på å skape den beste og mest fremtidsrettede gjestereisen, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer i Nordic Choice Hotels.

Christen Bagger kommer fra stillingen som sjef for Rainmaking Innovations reiselivs- og turismeavdeling, der hadde ansvaret for å fremme vekst og innovasjon. Før han kom til Rainmaking Innovations, jobbet Christen i Education First (EF), først som landsjef i Danmark og senere som Vice President på hovedkontoret i Zürich, hvor han hadde ansvaret for Business Development.

– Jeg er veldig stolt over å få være med på å utvikle Clarion Hotel videre i Norden. Jeg har allerede fått merke at medarbeiderne i Clarion har et helt unikt engasjement. Oppdraget mitt er å skape forandring og driv, og det er kraften som ligger i organisasjonen og medarbeiderne som først og fremst kommer til å gjøre utslaget. Utvikling må forankres i kulturen og drives av våre medarbeiderne, hvis vi skal lykkes. Jeg er utålmodig av natur, så jeg gleder meg til å komme på plass. Dette blir en spennende reise, sier Clarion Hotels nye Senior Vice President Christen Bagger.

Christen Bagger er født i 1978 og bor i København. Han har en MBA fra Henley Management College og en SBCA (Service Management) fra Copenhagen Business School.

Bagger begynner i jobben den 1. januar.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.