Celebrity øker med Celebrity Apex

Et av cruiseskipene verden knytter størst forventninger til, er Celebrity Apex fra den berømte Edge Class-serien til Celebrity Cruises, som vil bli lansert og døpt i Storbritannia i april 2020.

0

Celebrity Apex er det nest største Edge-class-skipet fra Celebrity Cruises – en innovativ ny skipsklasse som kommer til å revolusjonere industrien og sette ny standard for moderne luksusreiser. Designere som Kelly Hoppen MBE, Patricia Uriquiola og Jouin Manku jobber med Celebrity Apex. Skipet vil inneholde signaturområder som Magic Carpet og Edge Stateroom med Infinite Balcony.

Lisa Lutoff-Perlo, president og CEO hos Celebrity Cruises forklarer:

– Når Celebrity Apex lanseres i Southampton i 2020, vil det bli et nytt stort øyeblikk for selskapet vårt, og for markedet i Storbritannia og Irland, spesielt siden det er ti år siden vi sist døpte og lanserte et helt nytt skip som skal seile fra Storbritannia.

Lisa Lutoff-Perlo legger til:

– Våre nye Edge-klasseskip er en feiring av design- og arkitektur som bringer gjestene nærmere både havet og destinasjonene som besøkes, med sitt unike, utadvendte design.

Edge-class-skipene, som kan vise til noen av de mest luksuriøse lugarer i flåten – inkludert Celebrity Apex. Lugarene er bygget for å tilby den ultimate cruiseopplevelsen. Skipet har flere suiter enn noe annet Celebrity Cruise-skip, inkludert en toetasjes Edge Villas med utendørs basseng. De to Iconic Suites-rommene vil være de største suitene i flåten, med hele 232 kvm inne og ute, lugarene utstyres også med panorama glassvinduer som gir en fantastisk utsikt til havet fra både stuen, spisestuen og soverommet.

Det kulinariske utvalget ombord på Celebrity Apex består av 29 steder i verdensklasse til fryd for ganen. Alt fra en spennende “Dinner on the Edge”-opplevelse 16 dekk over havet, til fengende teknologi, animasjoner og bespisning som det ikke finnes maken til på havet. Dette inkluderer fire hovedrestauranter, en eksklusiv Suite Class og en eksklusiv AquaClass-restaurant, og syv helt nye spesialitet-restauranter.

Celebrity Apex vil være i salg fra 29. november 2018.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.