Bli med på “Midnatt I Frankrike”

Ferske tall* viser at det i 2017 var 448 000 norske reisende i Frankrike. Et B2B roadshow i Oslo, Stockholm og Helsinki skal øke det tallet ytterligere.

0

Forretningsmøter og såkalt high-end turisme er viktige arenaer for å fremme fransk ekspertise, industrisektoren og dets tjenester, områder som Frankrike satser spesielt på.

Forretningsturismen alene står for 25 prosent av omsetningen innen alle turistrelaterte aktiviteter i Frankrike. MICE-industrien – som representerer ca. 1/6 del av dette – genererer 7.5 billioner euro årlig.

I følge en nylig undersøkelse for de skandinaviske landene foretatt av reisebyrået Egencia er Paris det 7. mest populære reisemål for verdens forretningsreisende i 2018.

En tredjedel av alle turister anser at vin og mat er en av hovedgrunnene for å velge en destinasjon. Fra 7,5 millioner turister i 2009 som kom for å oppdage franske viner og vinmarkeder, økte det til 10 millioner i 2016. Disse besøkte over 10 000 vinkjellere.

Dette og mer til for du høre med om i forbindelse med «Midnight in France– Wine Edition», som går av stabelen 18. (Oslo)., 19. og 20. september

Interesserte bør melde seg www.midnightinfrance.comfør 10. september

* Kilde: la Direction Générale des Entreprises og la Banque de France

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.